Tarinatassun takana

Tassun tarina

Satujen ja tarinoiden kiehtova maailma on ensimmäisiä asioita, joita lapsuudestani tuntureiden keskellä muistan. Vanhemmat lukivat meille paljon satuklassikoita. Pohjoisen hämärässä olohuoneen tunnelmavalo sai nahkaselkäisten kirjojen kultaukset hehkumaan. Silloin syntyi rakkaus sanoihin ja kiehtoviin maailmoihin, joihin ne johdattivat.

Myöhemmin opiskelin kirjallisuutta Oulun yliopistoon. Kirjapajalla kustannustoimittajana olessani julkaisin joitain runokokoelmia ja lahjakirjoja omista ja muiden teksteistä sekä suomensin pari teosta. Satuja ja lasten lauluja olen julkaissut lehdissä ja netissä. 

Kirjoitustyöläisenä media- ja mainostaloissa olen usein saanut tehtäväksi työkavereiden onnittelukorttien tai lehtien ja mainosten lyyrisemmät tekstit. Haluan nyt jakaa löytämiäni parhaita paloja kaikkien iloksi. Toivon, että näistä sivuista olisi iloa niille, jotka rakastavat sanoja ja uskovat niiden voimaan.

Sivuston kuvat ovat mieheni, itseni tai siskoni miehen Osvald Wallen ottamia.

Jäsenyydet

Juridisesti Tarinatassu on Mediatassun aputoiminimi. Mediatassu on Suomen yrittäjien ja Helsingin seudun kauppakamarin jäsen.