Voinko olla avuksi?

Anna lahjaksi oma tarina

Elämän juhlahetket ovat ikimuistoisia tuokioita, jotka jaetaan yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Ne ovat aarteita, joista ammennamme iloa pitkäksi aikaa eteenpäin. Anna läheisellesi unohtumaton lahja: henkilökohtainen onnitteluteksti, osuva onnitteluruno, oma laulu tai pieni kertomus, joka kertoo päivänsankarista itsestään. Saat siitä vaikuttavan ohjelmanumeron juhliin. Kauniisti tulostettuna korttina tai kirjasena annat lahjan, jonka läheisesi voi tallettaa muistojen aarteistoon ja palata sen äärelle aina uudelleen ja uudelleen.


Onnittele osuvasti

Kerro päivänsankarin elämän kohokohdat, millainen ihminen hän on ja mitä haluat hänelle onnittelutekstissä kerrottavan. Haluatko juuri hänelle sopivan mietelmän tai kaksi, runon vai peräti pienen kertomuksen. 

Yhdessä taitavan yhteistyökumppanini Kellerican kanssa voimme toteuttaa myös upean kartan, jossa on etapit hänen elämänsä kohokohdista, maisemia elämän varrelta ja osuvat nimet "paikkakunnilla". Ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä, millainen toteutus toimii parhaiten. 

Tilaa tästä

Hinnat

Laulun sanat

Mitäs jos esittäisitte joukolla päivänsankaria varten tehdyn laulun? Antamalla hauskat knoppitiedot juhlakalusta, saat hänelle räätälöidyn laulun. Saatuani tiedot, etsin tutun laulun, johon muokkaan hänestä kertovat sanat. Tuttu sävel helpottaa yhteistä esitystänne - ja juhlien kohokohta on syntynyt!

Tilaa täältä
Hinnasto

Yrityksille

Henkilöstö on yrityksen todellinen voimavara. Kiitä, kannusta ja motivoi työntekijöitäsi yksilöllisillä lahjoilla. Ota yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä yrityksesi henkilöstölle sopivat lahjat sekä tekstit, joita on hauska lukea yhteisissä tilaisuuksissa.

Ota yhteyttä

Tekstejä markkinointiin

Tutustu myös markkinoinnin ja sisällöntuotannon palveluihini Mediatassu-yrityksessäni.