Sanoja juhlahetkiin

Haluatko onnitella tai lohduttaa läheistäsi kauniin sanoin? Täydennä omaa tervehdystäsi ja poimi näiltä sivuilta tekstiammattilaisen huolella valitsema värssy elämän eri juhlatilanteisiin. Klikkaamalla otsikkoa, kuvaa tai alla olevan hakemiston sanaa, niin pääset aiheen mukaiselle sivulle. Tekstin tekijä on mainittu aina kun tieto on ollut saatavilla.

Vauvaonnittelu, lapsensa menettäneille, rippijuhlat, ylioppilas & vastavalmistunut, syntymäpäiväseniorin syntymäpäivä, nimipäivä, ystävänpäivä, pääsiäinen, äitienpäivähalloween, isänpäivä, joulu 

Nuorisossa on tulevaisuus! Siltä tuntuu, kun "Gaudeamus igitur" kajahtaa ilmoille ja valkolakit painetaan päähän. Kohotetaan malja kaikille ylioppilaille ja vastavalmistuneille!
Konfirmaatio on suomalaisessa perinteessä tärkeä, herkkä juhla. Läheiset ja koko seurakunta haluavat toivottaa hyvää matkaa näille nuorille hapuileville koheltajille, jotta he rohkeasti ja iloisin mielin astelisivat kohti aikuisuutta.
"Ihmeistä suurin on - ihminen", sanoi antiikin runoilija Sofokles. Niin totta tuo ajatelma on tänäkin päivänä. Poimi tästä mieleisesi teksti pienen nukkatukkaisen, helmivarpaisen ihanuuden onnitteluun, nimiäisiin tai ristiäisiin. Lopussa englanninkielisiä tekstejä.